Bröllop? - Em Event
841
post-template-default,single,single-post,postid-841,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Bröllop?

Bröllop?

Går du i bröllopsplaner?

Vårt största tips är att Googla, Googla och Googla. Givetvis så finns det flera olika bröllopsmässor att gå på vilket alltid brukar vara inspirerande och idégivande.

Sen skulle vi vilja tips om att försöka göra något annorlunda för både dig som brud/brudgum och för gästerna. En aktivitet för gästerna som gör att dom tar med sig något speciellt från kvällen och något som gästerna kan göra för att ni ska få med er något annorlunda och minnesvärt från er största dag.

Tänk på att alla detaljer har betydelse små som stora. Minsta lilla sak kan göra att bröllopet får en snackis och blir ett extra minnesrik händelse för alla och inte bara brudparet.

Att sen ta lite annorlunda bröllopsbilder är alltid kul, se till att varje gäst känner sig personligt inbjuden och uppmärksammad och sen vill vi på EM Event önskar vi er världens bästa bröllopsdag.

Vill ni har mer tips och idéer tycker vi att du ska titta in på www.bröllopsdekorationer.com

 

No Comments

Post a Comment